• Home
  • Nieuws
  • Ondernemers uit de Hof van Twente slaan de handen ineen.

Ondernemers uit de Hof van Twente slaan de handen ineen.

matthieu beunders iwan nijkampKunnen bijdragen aan het succes en werkplezier van teams, dat waar het bij Iwan Nijkamp en Matthieu Beunders om draait. Beide heren hebben daarvan dan ook al geruime tijd geleden hun beroep gemaakt. Eind 2016 kwamen ze hierover met elkaar in gesprek hetgeen al snel leidde tot een nauwe samenwerking onder de naam TeamINzicht.


Iwan Nijkamp: ‘Wat wij aanbieden is een uniek concept van teamontwikkeling, waarbij inzicht in ieders (onbewuste) voorkeuren en gedragspatronen in het team leiden tot betere
samenwerking en teamprestaties.’

Teaminzicht

We doen wat nodig is om het doel te behalen, waardoor ieder traject maatwerk is en een beleving voor ieder teamlid’ vult Matthieu Beunders aan.

teaminzicht logo klein trans‘Werken aan betere samenwerking hoeft niet zweverig te zijn, en vlotten bouwen hoeft van ons ook niet, maar als je wilt weten wat mountainbiken en teamINzicht met elkaar te maken hebben neem dan eens een kijkje op deze pagina

We willen mensen raken, op een positieve manier, en daarmee een blijvende verandering in de teams realiseren!’ Op de website www.teaminzicht.nl treft u meer informatie over het concept.

 

Iwan Nijkamp, IN Talenten Verbinden! - T. 06 - 523 261 47

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

Postadres:
Dr. C.A.J. Quantstraat 47
7478 XA Diepenheim

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02